Monthly Archives: December 2013

Baking updates: RV & rainbow caramel cake

Malas nak masak semenjak 2 menjak ni… but a friend ordered a RV on Christmas Day and I just baked a rainbow caramel cake kat rumah abah di kampung… takder keta nak round jenjalan….. heh… tu pasal malas balik naik … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Traudi Pizzeria – authentic Italian food in Kota Bharu

Who would’ve thought? Authentic Italian dishes in Klate..?? Have only been there once, but definitely will go again to try other dishes on the menu. If you’re planning to try more than one dishes that included pizza, I suggest you … Continue reading

Posted in Food Around Town | Tagged , , , , , , | Leave a comment

Roti aiskrim – resepi tutup mata RRT..!!

Okay, this recipe was given to me by a friend – Raja Rozela – resepi tutup mata katanyer.. ater, kaluu tutup mata, macam mana nak buatnyer yong..?? Actually she meant senangg gilerr la.. kannn? Memang senang gilerr pon..!! Here’s the … Continue reading

Posted in Food For One, Kek / Cakes, Resepi / recipes | Tagged , | Leave a comment

Makan bujang – bihun goreng

Not very exciting, the food.. isn,t it? Well makan bujang (food for one) can be boring… Can’t be too extravagant with your food choice .. nanti membazir jer… or jadi umpan cik Ti jer.. Most of the time, I just … Continue reading

Posted in Food For One, Resepi / recipes | Tagged , | Leave a comment

Nasi goreng tengah malam…

Kekadang tu malas nak masak… especially nasi & lauk-pauk sebab dah kenyang makan bende2 lain like bihun, kuih-muih etc… Tapi lain lak my husband. Nak nasik juga… Dah makan macam2 pon masih nak nasi jugak… Tu yang kekadang kene menggoreng … Continue reading

Posted in Food For One, Resepi / recipes | Tagged , , | Leave a comment

Baked Cheese cake with blueberry topping & strawberry coulis topping..!!

Okay, as promised, here’s the recipe for the baked cheese cake with blueberry topping that I prepared for the girls’ birthday. Got this recipe when I went through Kongsi Resepi’s webpage. I’m modifying the recipe a bit here – untuk … Continue reading

Posted in Kek / Cakes, Resepi / recipes | Tagged , , , , | Leave a comment

Birthday Celebrations..!!

My family memang selalu cari alasan nak get together & makan-makan… Antaranya birthdays..!! Yang paling ramai sambut birthday dalam bulan Februari, so that is an excuse for us to celebrate (read – MAKAN..!!). This is not lost on my husband. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment