4Life

Untuk makluman, saya baru saja jadi ahli 4Life Transfer Factor. Saya belum ambil produk ni sendiri – masih nak belajar dulu produk yang sesuai untuk saya. Saya jadi member untuk dapat harga lebih murah masa beli product yang digunakan oleh kakak saya. Memang harga produk ni agak mahal, tapi menurut kakak saya, ia membantu mengurangkan kesan symptom penyakit yang beliau deritai. Dapat memberi keselesaan padanya untuk pergerakan sehar-hari pun cukup lah.

My sister disahkan mengidap SLE – Systemic Lupus Erythematosus tahun lepas. This is an auto-immune desease. Lama masuk ke Hospital Selayang, bila dah dapat ubat dan keluar wad, nampak seolah beransur pulih. Masa tu dia ada ambil produk 4Life ni. Like I said earlier, it helps her cope with the effects of the symptom of the desease. A few weeks ago, she had a relapsed and masuk balik wad. This time it was more severe. Penyakit ni menyerang otot-otot dia. Basically menyebabkan otot dia mereput. Lanjutan dari itu menyebabkan dia mengalami kekejangan otot dan kesukaran membuat pergerakan tubuh. Nak angkat tangan pun tak boleh. Apalagi nak buang air besar atau kecil – malah segala-galanya perlu bantuan. Hopefully, by taking the product again, will help her get well sooner.

Sesiapa yang nak beli produk ni dan nak harga member, please feel free to use my membership number tu. Kalau nak order dari saya pun boleh, I’m just not ready to give you all information on the product – tak belajar lagi. Please read di website 4Life here.

Nama: Julia Ibrahim (8214743)

emel: cikjoi@gmail.com / cikjoi@yahoo.com

sms/WA: 0193876037

Caution: Ini bukan ubat yer – just a supplement – makanan tambahan yang mereka katakan boleh membantu meningkatkan tahap sistem imunisasi kita.

Please take a look at this blog – http://www.dapurkakjee.com/p/produk-tf.html – untuk penerangan lanjut tentang produk. Kak Fauziah Samad ni dah lama ambil produk ni.
Please also read this blog – http://aididmuaddib.blogspot.com/search/label/Transfer%20Factor. Blog aididmuaddib ni dah lama ditutupkan sebab dia selalu kutuk bisness MLM I think, but you should read his take on the product as well before deciding nak guna/beli/jadi ahli sesuatu produk MLM tu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s